Nederlands Deutsch
Boavista Omheiningen

Kasteel de Boetselaarsburg te ’s-Heerenberg.

Referenties

Bij dit kasteeltje behorend bij het grote kasteel is door BOAVISTA OMHEININGEN  een zwart poedercoated hekwerk geplaatst met bijpassende poort geheel in stijl , ook zijn bewakings camera’s  geplaatst in samenwerking met Wiggers beveiligingen die rondom kasteel alle bewegingen opnemen.

Lees meer »

 

Stal van den Berg  -
stapmolen Ø 12 mtr.

Hier is gekozen voor een 4 paards molen van 12 meter doorsnede wegens de ruimte, ook is de molen groen gepoedercoat en is gekozen voor een beoband omheining om de paarden optimale veiligheid te garanderen.

 

Menstal Worgdrager

Bij deze menstal is een stapmolen Ø 15 mtr - 4 paards geplaatst met een mooie veilige omheining.Daarnaast is ook een rijbak omheining geplaatst en zijn weilanden voorzien van een band omheining zodat de paarden veilig buiten kunnen lopen.

Referenties   Referenties

Reiterhof G. Mulder - Pfalzdorf (DE).

Bij deze fok en springstal in Pfalzdorf bij Goch zijn circa 8 hectare weiland omheind met halfrond 2 regels en diverse poorten, ook is de oprit naar de nieuwe rijhal voorzien van omheining en poort. De circa 2400 meter omheining is ook voorzien van schrikstroom zodat de merrie's met veulens veilig gebruik maken van de diverse weilanden.

 

Springstal - A & T te Grashoek.

Bij deze nieuwe locatie is een begin gemaakt met omheiningen voor een rijbak 20x60 meter - weides van 50 x 40 meter met poorten, ook zijn tuin en buiten omheining geplaatst voorzien van blokgaas voor een mooie afscheiding van perceel.

Referenties   Referenties

Stal Hubert Smits Bedburg - Hau(DE).

Bij deze erkende fokker van meerdere goedgekeurde hengsten zoals oa Lord loxly is weiland met naast liggende paddoks omheind , circa 750 meter halfrond met 2 regels en meerdere 4 meter poorten zorgen ervoor dat merrie’s met veulens veilig buiten kunnen lopen.

 

4 paards stapmolen met omheining bij stal Gispa te Heelweg

Bij deze dressuur en spring stal is komplete molen geplaats met een omheining met halfronde regels Ø 12 en een grondplank voor leggen van hoefslag bodem.

Referenties   Referenties

Spring-dressurstal daatselaar
Nijkerkerveen

Bij deze nieuw aangelegde rijhal is een 14 meter stapmolen kompleet met equitrack bodem geplaatst , ook zijn de weilanden voorzien circa 650 meter met een 2 regels gefreesde omheining en diverse standaard poorten als ook engelse poort voor de oprit.

  Fam  Baumeister  Kranenburg Kleve(DE).

Bij deze pension en opfokstal is een rijbak /paddok geplaatst met een hoogte van 1.70 mtr voor het veilig rijklaar maken van jonge paarden , ook zijn er diverse standdaard poorten geplaatstvoor afsluiting van terrein ,verder zijn weiland voorzien van een 2 regels gefreesde omheining die zorgen voor een proffesionele aanblik van deze erkende fok stal. www.zuchtstaette-baumeister.de

Referenties   Referenties

Fa.  Westrenen mechanisatie  te Loerbeek.

Bij de nieuwbouw van deze JOHN DEERE dealer is gekozen voor zwart coated harmonica gaas met 3 draden prikkeldraad erboven en totale hoogte van 2.10 mtr , naast circa 400 mtr omheining met 3 vol automatische poorten.

 

Fam Hoek te Babylonienbroek

Bij deze nieuwe gebouwde stal is een paddok en oprit omheining geplaatst met een 2 regel doorsteek vierkante palen met 2 regels 12 cm breed alsmede enkele standaard en engelse poorten  die er voor
zorgen dat de pony’s veilig buiten kunnen lopen .

Referenties   Referenties

Hippisch centrum Nootdorp

Bij dit hippisch centrum zijn onlangs een longeercirkel van Ø 17 meter , 3 paddoks van 10x25 mtr , diverse standaard poorten in de weilanden geplaatst en werden in eerder stadium al 2 rijbakken van 20x60 mtr en een 20 x 40 meter omheind alsmede een automatische poort van 8 meter geplaatst met sensoren in asfalt die voldoen aan de FNRS voorschriften.
 

Recreatieoord hippique
te Westendorp


Op dit recreatieoord kunt u met uw paarden op vakantie en mooie bosritten in de Slangenburgse bossen maken, op het park zelf zijn door boavista omheiningen diverse weide gemaakt, waterbak cross hindernis, paddoks en een spring rijbak aangelegt, in totaal circa 400 meter 2 regels halfrond omheiningen en de diverse engelse poorten geplaatst naast de reeds bestaande omheiningen.

Referenties   Referenties

Stapmolen ø 18 meter – 6 paards – longercirkel bij manege Pothoven te Apeldoorn.

Veilige omheining volgens FNRS voorschriften , er is gekozen voor planken met gaasmatten voor de buitenring die 1.80 mtr hoog is , ook is er een extra noodstop beveiliging op de deur gemonteerd , verder is hoefslag voorzien van equitrack bodem. Ook is er een longeercirkel van Ø 15 meter geplaatst die voorzien is van drainage en bodem met geopadvlokken zodat deze het hele jaar te gebruiken is.

 

Fam Vollebroek te Zeddam
doorsteek 3 regels.

Tegen de mooie montferlandse bossen is een doorsteek omheining met 3 regels geplaatst als afscheiding van de tuin . Naast meerdere honderden meters omheining is ook een dubbele engelse poort geplaatst die zorgen voor mooie erf afscheiding.

Referenties   Referenties

Veulenopfok Limburg 
te Maria Hoop

Bij dit veulen opfok bedrijf is 20 hectare weiland omheind met halfronde regels op ronde palen en ook 1000 meter palen gezet tav schrikstroom koord omheiningen daarnaast zijn diverse veldhekken geplaatst ook is weide afgezet met halfronde regels met gaas voor kleinvee.

   
Referenties   Referenties